Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Δειτε καποια σκοτεινα σχεδια των ψευτοαγωνιστων και βγαλτε τα συμπερασματα σας συναδελφοι..!!




Πάμε να δούμε τους αγωνιστές – ψεύτες οπου μπορούσε η ρύθμιση να έχει γίνει με τον Προκόπη τον Παυλόπουλο, για του λόγου το αληθές δείτε το βιντεάκι : και ευτυχώς εις την δύση του ηλίου ευρέθηκε ο Οθωνας και τρώμε ένα κομμάτι ψωμί και εγώ το τιμώ το ψωμί που τρώγω και το είπα και το έγραψα και θα το ξαναγράψω και θα το ξαναπώ.
Γιατί άραγε δεν ήθελε ο μεγάλος αγωνιστής μαμ την ρύθμιση με τον Παυλόπουλο ; Αναρωτηθήκατε συνάδελφοι;
Πόσα χρήματα μπαίνανε από συνδρομές στη ομοσπονδία; Αλλά το μαμ δεν τον άφηνε. Πως θα το άφηνε αυτό το μεγάλο φαγοπότι;
Ούτε την ρύθμιση του 2011 με το οθωνα την ήθελε, γιατί ήθελε να θάψει τη ρεμούλα του αλλά εκεί δεν του βγήκε, γιατί δεν τον άφησε το κρητικό μπλόκ.
Γιατί ο μεγάλος μαμ έκανε δεύτερη ομοσπονδία ,των καθαρά πενταετών ; Αναρωτιέστε ; Θα σας πω εγώ συνάδελφοι :Για να πνίξει αυτή την ομοσπονδία και την ρεμούλα που είχε δημιουργήσει και να μην βγει στη επιφάνεια το μεγάλο φαγοπότι .
Αναρωτηθήκατε συνάδελφοι αυτά τα 8 σωματεία ,πού είναι φίλα προσκείμενα; Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν έχουν δώσει την συνδρομή;
Θα σας πω εγώ :Για δυσχαιρένουν το έργο της κάθαρσης. Νομίζουν όμως….
Αυτό το φεκ της μονιμοποίησης, το θέλανε να βγεί ; Αναρωτηθείτε συνάδελφοι . Να σας πώ εγώ: Δεν το θέλανε ,και γιατί δεν το θέλανε; Για να χτυπήσουν την ομοσπονδία.
Την ανανέωση των συμβασιούχων την θέλανε ;Μάθετε πως δεν την ήθελαν και αυτή επίσης για χτυπηθεί η ομοσπονδία. Για αυτό χρησιμοποίησαν τους συμβασιούχου στις πορείες και σια .Αλλά τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος και δεν πήγαν ούτε 80 άτομα. Τι τους βγήκε από όλα αυτά που λέγανε για τους συμβασιούχους ; ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Γιατί δεν παίρνουν αποφάσεις να φύγουν από την ομοσπονδία;
Πιστεύετε ότι θέλουν να διαγραφούν από την ομοσπονδία; Πιστεύουν ότι θα την πάρουν στα χέρια τους για να καλύψουν την ρεμούλα τους.
Μπορείτε να μου πείτε συνάδελφοι ,οι άσπονδοι εχθροί γίνονται ποτέ φίλοι; Σε εμάς γίνεται!!!! Βλέπετε το μεγάλο σωματειάρχη και την αλεπουδίτσα. Τι τους ενώνει;;;;; Το μαμ μαμ μαμ μαμ…..
Οι πληροφορίες μου λένε, ότι πήγες στο Δικαστήριο στα μέγαρα να στηρίξεις τον πρώην ταμία της Ομοσπονδίας εναντίον της Ομοσπονδίας! Αληθεύει;;;;
Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη!!!
Καλή όρεξη.
Άντε γειααααα!!!!!!!!!!