Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Εγώ ο κακοπροαίρετος επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό. Το ψέμα, την υποκρισία και την εκμετάλευση δεν μπορώ να μην την σχολιάσω.





Πάμε να σχολιάσουμε λοιπόν την ενημέρωση μελών των διασπαστών.Δείτε την καλά μαζί με τις υπογραμμισμένες κίτρινες σειρές της στο τέλος του παρόντος κειμένου.


Ας δούμε το ιστορικό λοιπόν για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας .
Έγινε η πενταετία και σε μια νύχτα πουλήσατε τους συμβασιούχους και κοιτάξατε μόνο την πάρτη σας, αγωνιστες - διασπαστές.
Τώρα μονιμοποιείσαι και κόβεσαι για τους 1574, που μας λες, τους οποίους τους κατηγορούσατε ως παππούδες και ως κωλ...γερους, και θέλεις να τους βάλεις σε προσωποπαγείς θέσεις;
Ρώτησες ένα εργατολόγο να δεις τι σημαίνει προσωποπαγής θέση σε αυτή την εποχή του μνημονίου; Εεε;
Αλλά ποιοί ζητούσαν προσωποπαγείς θέσεις; Ποιοί τις ζητούσαν; Μήπως οι συνδικαλιστές των μονίμων; Των αξιωματικών;
Ξεχρεώνουμε επιταγές;
Πηγαίνετε να ρωτήσετε εργατολόγους, να δείτε την βαρύτητα των οργανικών και των προσωποπαγών θέσεων, γιατί εγώ ρώτησα. Πηγαίνετε όμως, για να δείτε για άλλη μια φορά τους αγωνιστές του λιμανιού....
Όπως πούλησες τους συμβασιούχους σε μια νύχτα, έτσι πας να πουλήσεις με τις προσωποπαγείς θέσεις τους παππούδες και τους κωλ...γερους Π.Π.Υ., όπως τους αποκαλούσες.
Αγωνιστές - διασπαστές ρώτησατε να δείτε τι βαρύτητα έχει η οργανική και τι η προσωποπαγής θέση;
Ένα πουλάκι μου είπε ότι ο πρόεδρος σας κάνει υπηρεσία στο λιμάνι. Αληθεύει;
Προλάβατε και γίνατε γενικών καθηκόντων ;

Έπεται η συνέχεια.....

 
<< .....Συνάδελφοι όπως σας λέμε αδιάκοπα σε όλη αυτή την περίοδο οι μόνοι που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου μας είμαστε  μόνο εμείς. Για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε πως αγωνιζόμαστε μόνοι μας παρόλο που δεν έχουμε εγγεγραμμένους το σύνολο των 4.000 χιλ. Πενταετών Πυροσβεστών.
Σας καλούμε να ανοίξετε τα μάτια σας και να στηρίξετε ανοικτά την Ένωση μας και τις θέσεις μας για τους 1.574 Συναδέλφους που δεν μονιμοποιούνται που δεν είναι άλλη πέρα από τις προσωποπαγείς θέσεις.
Εμείς χρειαζόμαστε εσάς για να έχουμε την στήριξη σας και εσείς την Ένωση μας για την προάσπιση των εργασιακών σας δικαιωμάτων.
Από δω και μπρος τα λάθη πληρώνονται και σε αυτό είμαστε όλοι συμμέτοχοι.......>>