Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Πάμε συνάδελφοι να σας φρεσκάρω την μνήμη για τα ψέματα που μας είπαν οι δήθεν ανασυγκροτητές - ψεύτες , διότι εγώ δεν τρώγω κουτόχορτο !!!!!! !!!





1)      Οι δήθεν ανασυγκροτητές -  ψεύτες μας είπαν ότι, Όσοι τελείωσαν το λύκειο μετά την πρόσληψη τους ως Π.Π.Υ δεν μπορούν να μονιμοποιηθούν …
Η ΠΟΠΥΣΥΠ μας είπε, ότι θα μονιμοποιηθούν.
Ποιος μας  είπε την Αλήθεια και ποιος ψέματα?

2)Οι δήθεν ανασυγκροτητές-ψεύτες μας είπαν ότι, δεν θα υπάρξει μονιμοποίηση στο τέλος της 5ετίας για κανένα, αλλά ανανέωση 5ετίας για όλους….
Ποιός μας είπε την Αλήθεια και ποιος ψέματα?

3)      Οι δήθεν ανασυγκροτητές – ψεύτες μας είπαν ότι, το Π.Δ της ανανέωσης των συμβ/χων θα σταλεί για ένα έτος και του χρόνου προκήρυξη  ….
Η ΠΟΠΥΣΥΠ μας είπε ότι θα σταλεί για 3 έτη αλλά υπάρχει κίνδυνος να εγκριθεί για λιγότερα…
Ποιος μας είπε την αλήθεια και ποιος ψέματα?

 4)      Οι δήθεν ανασυγκροτητές – ψεύτες μας  έλεγαν, ότι η ΠΟΠΥΣΥΠ δεν  μπορεί να συνάψει ΣΣΕ γιατί δεν είναι αμιγώς Συμβασιούχων ….
Η ΠΟΠΥΣΥΠ μας είπε ότι μας κοροϊδεύουν και ότι μπορούμε να συνάψουμε… Ποιος μας είπε την αλήθεια και ποιος ψέματα?

5) Η ΠΟΠΥΣΥΠ στις προτάσεις της έλεγε  να καλυφθούν τα κενά των 150  με 150 συμβασιούχους -ΠΠΥ.
Οι δήθεν ανασυγκροτητές- ψεύτες  άλλα μας έλεγαν και άλλα έκαναν.Και επειδή μπορεί να με πείτε κακοπροαίρετο και υποστηριχτή της ΠΟΠΥΣΥΠ , για του λόγου το αληθές ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ  ,που κατέβασε από την σελίδα του ο μεγάλος αγωνιστής, που λέγεται Παπαναστασίου ΕΔΩ:πατήστε στο γκουγκλ : pyrosvestikos sxoliastis you tube .
Α ρε υποκριτές!!!!
Άραγε ακόμα υπάρχουν Συνάδελφοι που σας εμπιστεύονται ……?
και εάν υπάρχουν γιατί ????
Ο Σοφός Λαός λέει ότι:  Εάν σε κοροϊδέψει κάποιος μια φορά φταίει αυτός…..εάν όμως σε κοροϊδέψει και δεύτερη τότε φταις εσύ….Δηλ. τρως κουτόχορτο με την θέληση σου....

Άντε γεια !!!!