Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Καμαρώστε τον παπα μαμαμμαμ -αλεπουδίτσα, που τάχα τον ενδιαφέρουν τα προβλήματα του κλάδου. Εγώ ο κακοπροαίρετος με επιχειρήματα θα σας αποδείξω, πόσο μεγάλος ψεύτης και υποκριτής είναι, για άλλη μια φορά.



1ον. Κοιτάξτε με ποιους βγήκε στο κανάλι της τηλεόρασης!! Η παρέα του μας στήριξε ποτέ;;;
Το αφήνω στην κρίση σας.

2ον. Σας έχω αναρτήσει το βιντεάκι, που φαίνεται καθαρά, ότι αυτός επειδή δεν ήταν σε τροχιά μονιμοποίησης, δεν άφησε αυτούς, που έχουν τα κριτήρια να μονιμοποιηθούν (βλέπετε το βιντεάκι, που σας έχω αναρτήσει σε παλαιότερη μου ανάρτηση).

3ον. Το 2011 δεν συμμετείχε ( στις 15 μέρες, που έγιναν δύο συλλαλητήρια για τους συμβασιούχους ) στο ένα από τα δύο συλλαλητήρια, γιατί τους είχε ξεγραμμένους.
Οι εντολείς του δηλαδή και κατ επέκταση αυτός ομοίως, ως εντολοδόχος τους.

4ον. Βλέπετε την Ομοσπονδία που είχε ιδρύσει το 2013;
Να τον χαίρεστε!!

5ον. Κατά τα άλλα κάνει αγώνα για τους συμβασιούχους!!

6ον. Έκοψε την αυτοδίκαια μονιμοποίηση : ΄΄ έχετε τον νου σας για καλοθελητές που θα προσπαθήσουν να το χαλάσουν ΄΄ σχολίασε σε σαιτ για την μονιμοποίηση το καλοκαίρι του 2016. Τι σημαίνει αυτό; Ότι γνώριζε;
Μήπως προετοίμαζε το έδαφος στον εν λόγω σχολιασμό του;       Με τα λεγόμενα του γινόταν προφήτης, ότι δεν μπορεί να γίνει η μονιμοποίηση!

7ον Πληρώνετε του συνάδελφοι τις συνδρομές να περνά καλά και να κάνει βόλτες και τσιμπούσια αυτός και να εξαφανίζει το οικονομικό αρχείο και εσείς να στερείσθε.
Καμιά Γενική Συνέλευση προς τα Μέγαρα; Αλλά ξέχασα έχουμε αντιπυρική!

8ον . Και τέλος θυμάστε την εποχή που πλανιόταν και συζητείτο η κινητικότητα – διαθεσιμότητα στους ΠΠΥ επί εποχής Δένδια ; ( αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο )

Κατά τα άλλα γιατί κρατά ακόμα κρυφό το νέο του αξίωμα; Πέστε μου μια λογική εξήγηση! 

Μπορείς να δουλεύεις πολλούς αλλά για λίγο καιρό.

Άντε γεια.