Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Δείτε για τα αποτελέσματα της συνάντησης της τάχα ανασυγκρότησης ( της τρίτης ; της τέταρτης; της πέμπτης ; Έχω χάσει το λογαριασμό !!!!), τί μας γράφει η αλεπουδίτσα -παπαμαμμαμ...


 

Δέστε την ανακοίνωση της αλεπουδίτσας παπαμαμμαμ, τι λέει και μετά πείτε εμένα κακοπροαίρετο: Παραβρέθηκαν 12 Σωματεία!!!!!
Ήρθαν 9 άτομα και τα παρερμήνευσες, ότι ήταν 12 σωματεία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;        Μήπως και τα μέλη του σωματείου Σαλαμίνος τα λογάριασες ως δικά σου σωματεία;;;
Από ότι γνωρίζω στη συνάντηση δεν ήταν αυτός ο σκοπός σας. Γιατί αποκρύψατε το σκοπό της συνάντηση σας, ο οποίος ήταν καθαρά να δώσετε τα χρίσματα του ποιός θα είναι ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας στην νέα σας ομοσπονδία ;;;;   Το μέλος του ΔΣ της ΠΟΠΥΣΥΠ ( Αναπληρωτής Ταμίας ) έχετε σκοπό στην νέα ομοσπονδία , να τον αναβαθμίσετε;
Γιατί παπαμαμαμ αλεπουδίτσα κατέβασες τις φωτογραφίες; Για να μην κάψεις το κρυφό παπαγαλάκι σου ;;;;;;;;Αλλά ξέρεις εσύ παπαμαμαμ αλεπουδίτσα πως θα κάψεις το καθένα !!! Τον έβγαλες φωτογραφία την ανήρτησες και μετά την κατέβασες !!! (Μήπως κατά λάθος; Δεν νομίζω!!!! Αλλά μάλλον κατά λάθος, εεεεε;;;;;;;;)
Τους την ανακοίνωσες την νέα σου επιτυχία; Τώρα θα τους βάλεις αυτούς μπροστά και εσύ θα τους κοιτάζεις!!! Εσύ πήρες το νέο σου τίτλο και θα αφήσεις τα υποχείρια σου μπροστάρηδες!!! (Για να δούμε θα είσαι στο Δ.Σ.; )      Καλά γεννητούρια και καλή σταδιοδρομία στο νέο σου λειτούργημα!! (Γιατί το κρύβεις εδώ και 20 μέρες ; Φοβάσαι κάτι; )
Αγαπητοί συνάδελφοι σε παλιότερη μου ανάρτηση σας είπα, ότι η διάσπαση της Ομοσπονδίας για να εξυπηρετηθούν αυτοί, που τόσα χρόνια την προσπαθούν, είχε ξεκινήσει, για να κρύψουν το οικονομικό χάος -οικονομική ρεμούλα που είχε δημιουργηθεί από την συγκεκριμένη κλίκα. Και ξεκίνησε το 2012 και το 2013 ολοκληρώθηκε. Το ίδιο συνεχίζουν και προσπαθούν ακόμα και σήμερα εν έτει 2017. Και εγώ πάλι με επιχειρήματα σας μιλώ, γιατί οι πηγές μου είναι φερέγγυες, και για του λόγου το αληθές δείτε, πότε έφτιαξε ο παπαμμαμαμ την άλλη ομοσπονδία, άλλα πάλι χωρίς αυτόν, όπου, όπως και τώρα, βάζει άλλους μπροστά.


Και μετά μου λέτε, ότι κάνετε αγώνα για τους Πενταετείς και τώρα κάνετε αγώνα και για τους Συμβασιούχους!!!!!!!!!! Σαν δε ντρέπεστε λίγο λωποδύτες, που το μόνο που κοιτάτε είναι τα χρίσματα σας και η μάσα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι φωτογραφίες, που κατέβασες, αν θέλεις να σου τις στείλω με μαιλ!!!!!!!!!! ως δώρο για το αρχείο σου να τις έχεις, μήπως σου διαγράφηκαν κατά λάθοςΚαλά σε λέω δεν παίζεσαι!!!!! 
 Άντε γεια!!!!