Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Κάποιοι Γνωρίζουν αλλά Παραπλανούν... περί Διαγραφών και Κρατήσεων απο το υστέρημα Συναδέλφων που δεν αποδόθηκαν ποτέ...

Συναδελφοι μην καταπινετε οτι σας Σερβιρουν, Η ατζεντα τους ειναι Διαφορετικη... Γιατι επιλεγουν αυτη την οδο ενω τα «αιτηματα» ειναι ιδια ???? Αναρωτηθειτε.... 

Άρθρο 5ο 
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ 
Τα Σωματεία-μέλη δικαιούνται, εφ' όσον έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις: 
1. Να λαμβάνουν μέρος, με αντιπροσώπους τους, στα Πανελλαδικά Συνέδρια της Ομοσπονδίας, να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους σ' αυτά, να εκλέγουν και να εκλέγονται στα συλλογικά όργανά της, καθώς και ως αντιπρόσωποι της τριτοβάθμιας οργάνωσης στην οποία συμμετέχει η Ομοσπονδία. 
2. Να ενημερώνονται κατόπιν έγγραφης αιτήσεως και αποφάσεως του ΔΣ τακτικά για την όλη πορεία των υποθέσεων της Ομοσπονδίαςνα συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις της και να ελέγχουν τις πράξεις της Ομοσπονδίας σύμφωνα με το παρόν καταστατικό……………… Κ.Λ.Π….. 

                                                         Άρθρο 6ο 
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ 

2. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, διαγράφεται το μέλος που καθυστερεί την εκπλήρωση των οικονομικών του υποχρεώσεων για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι (6) μηνών. Προϋπόθεση για τη διαγραφή του μέλους είναι η προηγούμενη έγγραφη σύσταση της Ομοσπονδίας προς το Δ.Σ. του μέλους αυτού, με την οποία καλείται να προβεί στην τακτοποίηση των οικονομικών του υποχρεώσεων. Το μέλος που διαγράφεται για το λόγο αυτό, εφόσον εκπληρώνει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, επανεγγράφεται αυτοδικαίως και θεωρείται ότι ουδέποτε διαγράφηκε. 

Για να δούμε υπάρχει απόφαση του Δ/Σ για την διαγραφή των Σωματείων που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα …….? 
………………………………………………………….. 
Αθήνα: 05.06.2015                 Αριθ. Πρωτ. : 918  
Προς Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. 
Θέμα: «Ενημέρωση Μελών Για Δ.Σ. Από 05.06.2015 » 
Συνάδελφοι, 
Την Παρασκευή 05.06.2015 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, όπου αποφασίστηκαν/ πραγματοποιήθηκαν τα κάτωθι : 
1) Αντικατάσταση της θέσεως του Ταμία της Ομοσπονδίας, έπειτα από την παραίτηση του πρώην Ταμία κ.Παπαντώνη Κωνσταντίνου, από το μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ. κ.Γουρδουράκο Γεώργιο. 
2) Παράταση έως και 10.09.2015 στην προθεσμία εξόφλησης της ετήσιας συνδρομής των Σωματείων προς την Ομοσπονδία, πλην των Σωματείων που έχουν ήδη προχωρήσει από τον Φεβρουάριο σε συνδικαλιστική παρακράτηση του συνόλου ή μέρος της συνδρομής τους. 
Τα Σωματεία τα οποία έχουν πραγματοποιήσει ήδη παρακράτηση από τον Φεβρουάριο, υποχρεούνται να καταβάλλουν τη μισή συνδρομή τους, ήτοι έξι (6) ευρώ κατά άτομο, μέχρι και 30.06.2015, ημερομηνία που αναφέρεται στο καταστατικό. Η αποπληρωμή του υπολοίπου της συνδρομής τους, θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 10.09.2015, καθώς αποτελεί την ημερομηνία που δόθηκε προς εξόφληση για όλα τα Σωματεία της Ομοσπονδίας. 
Σε περίπτωση που κάποιο Σωματείο δεν ανταποκριθεί στις παραπάνω προθεσμίες καταβολής του συνόλου ή μέρους της συνδρομής, θα εφαρμοστούν εις βάρος του οι ισχύουσες αποφάσεις και διατάξεις. 
Δυστυχώς για κάποιους απ ότι φαίνεται το Πάρτι τελείωσε ……   
1 Τώρα εξηγείτε γιατί η Ομοσπονδία δεν απαντάει στα έγγραφα των διαγραμμένων Σωματείων τόσο καιρό…..?????? 

2 Απίστευτο όμως……. Προτίμησαν να επιφέρουν ένα σορό περιορισμούς στα Μέλη τους λόγο της διαγραφής τους  παρά να πληρώσουν την συνδρομή στην ομοσπονδία στην ώρα της………9 μήνες αποκλεισμός από το ταμείο Αλληλοβοήθειας απ ότι θυμάμαι σε περίπτωση επανεγγραφής τους….αυτό θα πει ηθική εκπροσώπηση….. 
Πως γίνεται τώρα τα μέλη να πληρώνουν για την συνδρομή της ομοσπονδίας και αυτοί να μην τα αποδίδουν στην ομοσπονδία ένας θεός ξέρει… το να κάνεις όμως και από πάνω κριτική η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ θράσος και γαϊδουριά… 
    
3 To πόσο Άκυρο είναι το επιχείρημα των Ανασυγκροτητών ότι δεν είναι τάχα διαγραμμένοι επειδή αναγράφονται ακόμα στην σελίδα της ομοσπονδίας αποδεικνύετε ότι ακόμα στην σελίδα αναγράφονται Σωματεία που για τους ίδιους λόγους διαγράφηκαν και  αποκλείστηκαν από το συνέδριο όπως π.χ Στ.Ελλάδας, Μαγνησίας , Λαύριο κ.α  τι σημαίνει ότι για αυτούς ισχύει το καταστατικό και οι αποφάσεις και για εσάς δεν ισχύει ;  
     
ΑΡΈΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΈΣΕΙ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 

Όπως είπαμε εδώ σχολιάζονται τα πάντα αλλά με αποδείξεις  ………..Όποιος γνωρίζει με στοιχεία ότι ισχύει κάτι διαφορετικό ας μας το στείλει ή να το δημοσιεύσει και εδώ είμαστε.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.....