Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Κάποιοι Γνωρίζουν αλλά Παραπλανούν Νο 2....

    
Αυτά αναφέρονται  από το καταστατικό της Ομοσπονδίας…….            


                                       ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 
                                                     Άρθρο 15ο 

     3. Υπογράφει μαζί με τον Γ. Γραμματέα κάθε εξερχόμενο έγγραφο. Μαζί με τον Ταμία υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής και τα γραμμάτια είσπραξης. 


                                                                    ΤΑΜΙΑΣ 
                                                  Άρθρο 17ο 
1. Ο Ταμίας τηρεί βιβλίο εσόδων και δαπανών, ενεργεί τις εισπράξεις βάσει διπλοτύπων γραμματίων είσπραξης και τις πληρωμές βάσει διπλοτύπων ενταλμάτων πληρωμής υπογεγραμμένων από τον ίδιο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Τηρεί επίσης τα βιβλία περιουσίας της Ομοσπονδίας και επιμελείται των πάσης φύσης οικονομικών και διαχειριστικών υποθέσεών της. Συντάσσει τέλος σε συνεργασία μετά του Προέδρου ή των Αναπληρωτών Προέδρων τον οικονομικό και διαχειριστικό απολογισμό και προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας, οι οποίοι εισάγονται προς έγκριση στο Δ.Σ. Τον Ταμία απόντα ή κωλυόμενο αναπληρώνει ο αναπληρωτής Ταμίας. 
4. Είναι προσωπικά υπεύθυνος για κάθε απώλεια χρημάτων, καθώς επίσης και για κάθε ανωμαλία στη διαχείρισή του. Ευθύνεται για κάθε πληρωμή που έκανε χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Προέδρου. 
5. Κάθε δαπάνη είναι έγκυρη εφόσον περιλαμβάνεται στα ποσά του προϋπολογισμού που εγκρίθηκαν. Εξαιρετικά για δαπάνη που δεν προβλέπεται στον προϋπολογισμό εφ’ όσον είναι αναγκαίο μπορεί να αποφασίσει το Δ.Σ. 
6. Για δαπάνη μέχρι 1500 € και εφ’ όσον είναι έκτακτη και αναγκαία μπορεί να αποφασίσουν ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας αλλά έχουν την υποχρέωση να τη φέρουν για έγκριση στη πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά την πραγματοποίησή της. 



Κρατήστε όλοι αυτήν την ανάρτηση και ξανά δείτε την στις επόμενες μέρες που θα ενημερωθείτε για τον σχετικα με το θεμα..
Ωστόσο σας υπενθυμίζουμε ‘ότι……. 

   «Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα . Είναι συνεργός τους» George Orwell