Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Για άλλη μια φορά δυστυχώς ο σφετεριστής -παραπληροφόρητης παπαμαμμαμ ξανακτύπησε αλλά τον πήρανε χαμπάρι και αυτή την φορά!!






Πάμε λοιπόν για να είμαστε πιο λεπτομερείς για να καταλάβετε το βρώμικο παίξιμο του με το παπαγαλάκι του και με τους συνεργάτες του.

Ανήρτησε στην σελίδα του, ο μεγάλος παπαμαμ αλεπουδίτσα, ότι αυτός κατάφερε οι ΠΠΥ που εργάζονται ως υπάλληλοι γραφείου να συμπεριλαμβάνονται στο επίδομα των 300 ευρώ.

Πήρε τις απαντήσεις στα σχόλια από τους συναδέλφους και αυτός έσβησε τα σχόλια και αναδιπλώθηκε μόλις είδε, ότι το παραμύθι του δεν έχει δράκο και δεν τραβάει και ξεφτιλίστηκε.

Όμως εγώ ο κακοπροαίρετος τα έχω κρατήσει και θα σας αναδημοσιεύσω ένα σχόλιο και μόνο για να δείτε τι βρώμικο παιχνίδι παίζουν με μόνο στόχο να πλήξουν την Ομοσπονδία .

Δείτε προσεκτικά το σχόλιο της συντρόφου του Λυκούργου του Πολιτη:

<<Kαλησπέρα Νίκο!!! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν δικαιώθηκε ο Πολίτης Λυκούργος, γιατί μιλώντας με το Αρχηγείο το μεσημέρι μου επανέλαβαν για ακόμη μια φορά ότι οι πενταετής " ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ"" αυτή η απόφαση για το επίδομα παθόντων αφορά μόνο τους μόνιμους!!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Το θέμα διερευνάται από τον δικηγόρο μας!!!!!!Nikos Katsikis
Λήψη Outlook για iOS>>

Παρενθετικώς να πω στην κυρία Φωτεινή : Τι σου είχε πει κυρία μου η Ομοσπονδία ; Επαληθεύεις με τα λεγόμενα σου δικαιώνοντας την για άλλη μια φορά.

Δεν πας να κρεμαστείς πάλι από καμιά πολυκατοικία ή Υπουργείο μπας και καταφέρεις να μονιμοποιήσεις τους εναπομείναντες ΠΠΥ και Συμβασιούχους!!!!!!!!! και να ξαναβγείς στην επιφάνεια;;;
Γνωρίζουν τα σωματεία μέλη του Εργατικού Κέντρου Μεγάρων , ότι δεν έχεις αποδώσει ακόμα το οικονομικό αρχείο της Ομοσπονδίας και ότι είναι στα Δικαστήρια με τον πρώην Ταμία σου;

Άντε γεια!