Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ-ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ - ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ : ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ; ΨΑΞΤΕ ΤΟ.




Η  παραπληροφόρηση- επικοινωνιακό για τα θέματα του κλάδου μας είναι στο ζενίθ. Του Σχολιαστή το δημοσίευμα σας έτσουξε και χάσατε την ψυχραιμία σας και το μόνο που καταφέρνετε είναι να πέφτουν οι μάσκες σας. Πείτε έστω και μια αλήθεια.

Πάμε στο δημοσίευμα της Τρίτης 12 Απριλίου 2016 του Μακεδονίας Θράκης και Βορείου Αιγαίου οπου αναδημοσιεύει από το Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ελλάδος με 18 ψηφίσαντα μέλη ,που στην ουσία ούτε σωματείο είναι . Ξέρετε πόσα μέλη απαιτούνται για να γίνει σωματείο;
Δεν σας κρύβω, ότι είχα τηλεφωνική επικοινωνία για να ακούσω και να δω αν υπάρχουν επιχειρήματα πάνω σε αυτά που έγραψαν οι συνάδελφοι - αγωνιστές και τα τσιράκια των αξιωματικών. Και είμαι υποχρεωμένος να τα παρουσιάσω εδώ στο Σχολιαστή .
1. Παρατηρείστε την γραμματοσειρά που έχει βγάλει στην δημοσίευση αυτή, και όχι μόνο αυτή, αναδημοσίευση από το ΣΕΔ Ελλάδος. Προσέξτε μια λεπτομέρεια (νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και όσοι γνωρίζουν από υπολογιστή να το προσέξουν): Είναι η ίδια γραμματοσειρά του Σωματείου Μεγάρων του μεγάλου αγωνιστή Παπα....
Τα γράφει και τα δίδει στα τσιράκια του να τα δημοσιεύσουνε. Αλλάξτε τουλάχιστον την γραμματοσειρά! Μην εκτίθεσθε !
2. Ποιοί πήγανε στο ΣτΕ και τους είπε ο Πρόεδρος ότι τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας με τις συνεχείς ανανεώσεις; Πήγε ο μεγάλος σωματειάρχης που το διέδιδε σε όλη την Ελλάδα με τον Φώτη Κοτσιώνη και το Μάριο Κυριακάκη. Αλλά το ξέχασε ο μεγάλος σωματειάρχης. Πάρτε τηλέφωνο τους άλλους για να μάθετε την αλήθεια ,πάρτε τους τηλέφωνο, να σας το πούνε οι ίδιοι.
3. Πάμε στην ουσία του πράγματος.
Η πορεία που έγινε και έβγαλε ο μεγάλος Παπα... τον γάϊδαρο. Αναρωτηθήκατε συνάδελφοι γιατί έβγαλε τον γαϊδαρο;
 Παραθέτω μερικά στοιχεία, που μου είπανε και κατά την γνώμη μου είναι βάσιμα:
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ 
Η Ομοσπονδία την Παρασκευή βλέπει τον κο Κουρουμπλή .
Μετά από την 1-1-2015 μέχρι την 31-6-2015 ήταν το μεσοπρόθεσμο και δεν κινούταν τίποτα .Μετά πάμε στο δημοψήφισμα αγαπητοί συνάδελφοι .Μετά το δημοψηφισμα πάμε σε εκλογες. Βγαίνει ο Τόσκας και μεσολαβείτε εσείς μεγάλοι αγωνιστές, ξέρετε εσείς. Με τις παρεμβάσεις, τις υποκρισίες και τα ψέματα καταφέρατε να ακυρώσετε το ραντεβού της Ομοσπονδίας με τον Τόσκα και πήγε 5 μήνες πίσω.
Παρασκευή βλέπει η Ομοσπονδία τον Κουρουμπλή και εσείς την Δευτέρα πήγατε τον γαϊδαρο στην Ομόνοια. Γιατι άραγε;
Το βρώμικο παιχνίδι που κάνατε με τον Τόσκα πήγατε να το κάμετε και με τον Κουρουμπλή.
Το πετύχατε με τον Τόσκα, με τον Κουρουμπλή τι καταφέρατε; Μόνο να πάρετε πόρτα .
Ψάξετε τα λίγο συνάδελφοι αυτά .
Διαδίδετε, ότι έχετε 51 βουλευτές. Ποιούς υπουργούς είδατε, αφού έχετε 51 κυβερνητικούς Βουλευτές ;
Αναρωτηθείτε και ψαχτείτε συνάδελφοι.
Το γνωριζετε μεγάλοι αγωνιστές, αλλά το κρύβετε, ότι η Ομοσπονδία διαπραγματεύεται. Και εσείς τι κάνετε; Αυτό που κάνατε και με τον Τόσκα, την παλιά συνταγή, για να το χαλάσετε, αλλά τώρα προσπαθείτε να το χαλάσετε μέσω της κινητοποίησης.
Υπάρχει ένας συνάδελφος που να πιστεύει ότι μετά το γαϊδαρο, Παπά .... Μεγάλε σωματειάρχη, θα σου ανοίξουν τις πόρτες;
Μόλις σου κλείσανε οι πόρτες, κατεβαίνεις σε κινητοποιήσεις, για να ανεβάσεις το προφίλ σου και να δείξεις την αγωνιστικότητα σου.
Εις το ανέβασμα του προφίλ σου θυσιάζεις τους Συμβασιούχους .
Γνωρίζουμε που είναι η αγωνιστικότητα σας, άντε συνάδελφοι, καλή όρεξη.
Έχετε καταλήξει από πού θα ξεκινήσει η πορεία; Από το Γενικό Λογιστήριο που βγήκανε τα λεφτά, από τον Υπουργό, που του έβγαλες το γαϊδαρο ή από την Βουλή ; Από που θα ξεκινήσεις;
Ή μήπως όλα γίνονται για να γλυτώσουμε το ποινικό σκέλος της όλης υπόθεσης που έρχεται με το οικονομικό αρχείο της Ομοσπονδίας; Πόσο θα καθυστερήσει ακόμα το Δικαστήριο των Μεγάρων;
Ολα είναι συγκινωνούντα δοχεία : το αγωνιστικό με τα οικονομικά της Ομοσπονδίας.
Αλλά αναρωτηθείτε και πάλι ποιός υπουργος θα τους δει ;
Αναμένω να δώ θα γίνω προφήτης;
Παντως αγαπητοί συνάδελφοι το αγωνιστικό προφίλ των μεγάλων αγωνιστών με τα οικονομικα ταιριάζουνε.
Και τέλος ένα ερώτημα και θέλω μια απάντηση εδώ.
 Γιατί δεν ήλθε λύση με τις καλές εποχές μεγάλε πρόεδρε Παπα..... Να θυμηθούμε λίγο Προκόπη Παυλόπουλο, που ήσουν αρνητικός και ήρθε μερικώς λύση με τον Όθωνα, αλλά με τον Όθωνα δεν είχες πρόσβαση να το χαλάσεις ,ε;
Επίσης πόσο ήταν συνδρομή των μελών κάθε έτους στην Ομοσπονδία τότε; 60.000 ,70.000, 80.000 χιλάδες ευρώ; πόσο; Για αυτό θα ασχοληθώ άλλη φορά. Τότε ήταν γλυκιά η συνδρομή.Άλλη φορά θα ασχοληθώ με αυτό. Καλή όρεξη καλή χώνεψη.
Εσείς συνεχίστε το στο προσωπικό και εγώ το πάω στην ουσία .Άντε γειά.