Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Το εργο του Αυγουστου Ξαναεπαναλαμβανεται.Θα με πειτε κακοπροεραιτο αλλα εγω γραφω με επιχειρηματα. Παμε λοιπον να δουμε τι μας λεει ο ποιητης - διασπαστης - ανασυγκροτητης.


Τέλειο το αποτέλεσμα των Συναντήσεων σας.
      Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα στην ανακοίνωση σας γράφεται: « Αν μπορούμε να πούμε κάτι για το διήμερο αυτών των συναντήσεων είναι ότι η ενημέρωση πλέον σε μεγάλο αριθμό βουλευτών έχει να κάνει με  το σύνολο των αιτημάτων – προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κλάδος μας και όχι επιλεκτικά και για συγκεκριμένες κατηγορίες. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε  άροντας τις διαφοροποιήσεις  και εκπροσωπώντας στο σύνολό των συναδέλφων , όπως αρμόζει .»
Από ότι έχω πρόχειρα στο μυαλό μου θυμάμαι καμία 20 αριά επιστολές τις Ομοσπονδίας κατά το παρελθόν προς τους βουλευτές με όλα αυτά τα προβλήματα.συναντησεις με τον πρωθυπουργο χανια-ηρακλειο- γιαννενα. Εσείς τώρα πήγατε να τους ενημερωσατε......;;;;;;;; Εστω και αργα καλα το κανατε παρολο που ηταν επικοινωνιακο για τις φωτο και μονο.
Για να μας γίνει καλύτερα αντιληπτό,τι εννοείται όταν λέτε: < όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε;> με αυτους που κατηγορουσες οτι καταχραζονται χρηματα της ομοσπονδιας μεγαλε σωματειαρχη με αυτους που μας ηθελαν μια


ζωη εποχικους αλλα τους χαλασε την συνταγη ο οθωνας .τώρα που άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες και ο κόσμος σας πήρε χαμπαρι ζητατε να γίνουμε <που@@@ες και παληκάρια > που λέει και ο λαός μαλιά Κουβάρια? Με αυτους που δεν παρεδωσαν τα οικονομικα αρχεια στην ομοσπονδια ; αυτοι διαπραγματευονται για μας ;;

   Τώρα που άρχισαν να φαίνονται οι διαπαστικες ενεργειες σας και η ζημια των πράξεων σας θελετε να ειμαστε ολοι μαζι ;

Για ποιά συνεργασία Κύριοι Διασπαστές τώρα που σπασατε το σκοινί ζητατε να γίνετε με την Ομοσπονδία πάλι ένα?

Και για την ουσία των πραγμάτων....ή ομοσπονδία για όλη αυτήν την κοροϊδία προτείνει κινητοποιήσεις......εσείς κύριοι αγωνιστές πια είναι ή θέση ή δικιά σας?
Φαντάζομαι να συνεχίζετε να γλειφετε τα πολιτικά σας αφεντικα για να σας ανοίγουν πόρτες και να βγαζετε φωτογραφίες....Μην στεναχωρησουμε και τον κ.καραγιαννιδη που μασ ανοιγει τις πορτες.
Δεν επιθυμω Κύριοι ομοσπονδία με τέτοια πρόσωπα στις τάξεις της ....τέτοιας ποιότητας και τέτοιων Συνδικαλιστικών αρχών που ποδοπατουν τα ωραρια των Συμβασιουχων και υπογραφουν ωραρια.Απο που προβλεπετε μεγαλε σωματειαρχη - διασπαστη να υπογραφεις κοινη συμφωνια 10 πρωι εως 20 το βραδυ.

... Προδότες άμα θέλουμε βρίσκουμε πολλούς..... Αγωνιστές θέλουμε και μάλιστα χωρίς μισθό..... Όχι σας τους προηγούμενους που κοιτουσαν τα δικα τους συμφεροντα, και το μαμ και απο το πολυ επαθε η μασελα. Εγω ο κακοπροεραιτος με επιχειρηματα.
Μπορεις να κοροιδεψεις πολλους αλλα οχι για πολυ καιρο. Αντε γεια, θα επανελθω πιο δριμυς..